...za voljene, bliske, one na koje mislite...

... one kojima želite pokazati koliko vam znače... Sjetite se dana koji vama ili njima nešto znače i iznenadite ih Finom tortom. Ili budite još originalniji, iznenadite ih tortom za neki, sasvim običan dan – kako bi im pokazali koliko ih volite – baš svaki dan!

...za strasti...

... za životom, za uživanjem, za posebnom osobom, ili za slatkim u bilo kojem obliku... I čokolada može biti prava strast, a tek čokoladna torta... Crvena je poznata kao najstrastvenija boja, a Katjina torta je prepuna sočnih malina... Samo odlučite – čokolada ili maline... Ili možda ipak orasi?

...za sjećanje...

Postoje događaji i proslave koji se pamte dugo, dugo... Dani u kojima želimo da sve bude savršeno. Vi se potrudite oko drugih dijelova savršenstva, a nama s punim povjerenjem prepustite brigu o (jako finim) tortama.

...za slatkoću trenutka...

... jer Fine torte se rade od finih, svježih i pažljivo odabranih namirnica. Fine čokolade, voća, sira, oraha, marcipana, cimeta, kave, keksa, pravog slatkog vrhnja... Izaberite između Brownieja od čokolade ili kestena; Orašar, Mozart ili Linzer torte; Ledenog vjetra, torte od sira, Ročkas torte... Ili ćete biti sasvim direktni i sve reći – Čokoladnim srcem? Tu je i specijalitet – slasna Imotska torta!